Precies andersom was uitverkocht in het Isala

Dokter Aarsman

Hans Aarsman

Zoals Sherlock Holmes, de grote inspiratiebron van Hans Aarsman, zegt: 'Het is de mens eigen alleen te zien wat hij verwacht te zien. Daarom zien we zelden wat we zien.'

Aarsman mag graag dingen uitpluizen die nergens op lijken te slaan. Dingen die pas ergens op slaan als je om ze héén kijkt.  Als je dat eenmaal kan, is het leven een constante stroom van ontdekkingen. En dan die ontdekkingen tot een geheel smeden, een theorie, een idee, een inzicht. Dat is het mooiste. Gaat niet op bestelling, maar één ding werkt zeker: je vondsten zo onder woorden brengen dat je samen met het publiek een dolle avond hebt, vol humor en verrassingen. 

Als een vondst gedaan is, een nieuw inzicht gelanceerd, wat dan? Omarmen? Schouder ophalen? Vele ontdekkingen zijn eeuwen eerder bedacht voor ze werden geaccepteerd. Waarom reageert de wereld zo weerbarstig op nieuwe inzichten? En beter nog: hoe kunnen we daar iets aan doen? Twee van de vele vragen waarop Dokter Aarsman antwoord geeft.

credits

foto Tamar Ottink

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie