za 21 mrt 20:30

Toneelgroep Het Volk

De bezoeking
za 21 mrt ’20
20:30

Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Herkenbaar, treurig en tegelijkertijd amusant theater in handen van Toneelgroep Het Volk, de specialist in het lichtvoetig opdissen van troosteloze gebeurtenissen.

In een ziekenhuis liggen twee patiënten op leeftijd, Roest en Harderwijk. Naarmate hun gesprekken vorderen, blijken de heren meer met elkaar gemeen te hebben dan men in eerste instantie zou denken. In een ver verleden waren zij beiden werkzaam in de wereld van de muziek, Harderwijk als dirigent van opera’s en Roest als amateurzanger. In De bezoeking graven de twee diep in elkaars geheugen, waarbij het accent steeds vaker komt te liggen op La Traviata van Verdi. Roest en Harderwijk gaan zo zeer op in het herbeleven van dit meesterwerk dat zij de greep op de realiteit uit het oog dreigen te verliezen. 

Het plotseling hervonden enthousiasme van Roest en Harderwijk waarmee zij hun muzikale verleden en levensverhaal doornemen, zorgen voor hilarische en ontroerende momenten en mondt tenslotte uit in een operawaardige apotheose waarmee beide patiënten zingend de laatste acte inluiden.

dit is een:
Isala kleine zaal

credits

spel Wigbolt Kruijver, Bert Bunschoten en Minke en Karlijn Kruijver foto Jan Heijer
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
 
Theate aan de Schie, kijk hier voor data en meer info


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie