'Een energiek muzikaal trio' (Theaterkrant)

Piepschuim

Grote woorden

Een zeer actueel programma over de macht van het gelogen woord. Over waarheid en taal in al zijn facetten. Filosofisch en geëngageerd, maar met een flinke dosis muziek, fysiek theater en relativerende humor.

Het combineert op UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek Kortom: nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN.

Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Waarschijnlijk niet. Net zoals dit zeker niet waar is. Een voorstelling met tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor en soms een verrassend dansje.

Piepschuim geeft een goede mix van muziek, scherpe teksten en beeldende sketches, die in combinatie vaak bijzonder grappig zijn.

Cabaret.nl

credits

tekst en muziek Cor Burger spel en muziek Robbert Koekoek eindregie Vincent van den Elshout foto Jawad Maakor

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie