Ga op een spinfiets de strijd aan met Thomas

Tour de legend

Thomas Dekker en Joost Leenders
  • zo 29 mrt
    20:15
    grote zaal

Het ultieme wielerevent in het theater!

Hoe kunnen wielerlegendes zulke ongekende prestaties leveren onder de meest barre omstandigheden en welke mentaliteit kunnen we ons eigen maken om ook een beetje als legende door het leven te gaan? Prestatiecoach Joost Leenders voelt Thomas Dekker aan de tand over zijn periode als topwielrenner. Hij is een man van extremen. Niet alleen zijn wielercarrière laat dit zien maar ook zeker zijn leven na zijn carrière.

Maar daar blijft het niet bij. U kunt op een spinfiets live de strijd aangaan met Thomas tijdens een etappe van de Giro d’Italia op een groot scherm. En terwijl de band opzwepende muziek speelt, krijgen de supporters in de zaal een kijkje in de keuken van een etappe. Die plek op de fiets? Die moet u verdienen...

Thomas Dekker In 2009 bleek dat er in 2007 epo in zijn lichaam was aangetroffen en hij gaf toe doping te hebben gebruikt. Thomas had genoeg van de leugens. De waarheid met al zijn slechte en lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse wielrennen met zich heeft meegedragen. In zijn boek Mijn gevecht vertelde hij zijn verhaal. Of toch niet alles...

Joost Leenders
 Als prestatiecoach van topsporters, artiesten, managers en ondernemers én als directeur van de Talentenacademie kent hij de keiharde wetten (van de topsport) om tot succes te komen. Zo coachte hij Thomas Dekker tijdens zijn werelduurrecordpoging in 2015.
Door te werken in omgevingen als Ajax, FC Utrecht, The voice of Holland en StukTV, waar de druk hoog is en prestaties worden gevraagd, weet Joost wat het vergt om de optimale prestatie uit jezelf en je team te halen. Naast teams coacht(e) Joost ook onder anderen voetballer Memphis Depay, tennisster Esther Vergeer, wielrenner Danny van Poppel en artiesten als Ronnie Flex.

credits

foto Rik Romkes

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie