Pearl

Scapino Ballet Rotterdam
  • vr 3 apr
    20:15
    grote zaal
    niet reserveerbaar

Als gevolg van het coronavirus gaat deze voorstelling niet door. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd over het vervolg. De meest actuele informatie vindt u hier.

Het barokspektakel Pearl is een van de succesvolste voorstellingen van Scapino Ballet Rotterdam en trok al meer dan 50.000 bezoekers. Sensualiteit, pracht en praal, maar ook decadentie en intriges komen tot leven in de wervelende choreografie van Ed Wubbe over schoonheid en het onafwendbare verval. Mede dankzij de spectaculaire kostuums waant u zich al snel aan een eigentijds Venetiaans hof. Het virtuoze ensemble Combattimento nam voor Pearl een speciale uitvoering op van veelal onbekende aria’s en muziekstukken uit de schatkamer van de barokmuziek, van onder anderen Vivaldi.

'Pearl was prachtig. Dans op topniveau.' (de Volkskrant)

'Alleen al de opening is adembenemend als de dansers het publiek betoveren met hun prachtige kostuums. Rijkdom, dramatiek en tegenstellingen kenmerken Pearl als barok, maar dan wel een barok van nu.' (Noordhollands Dagblad)

boek ook de inleiding bij deze voorstelling

credits

foto Bas Uterwijk

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie