Paul Haenen

Haenen brengt vreugde
  • za 4 apr
    20:15
    grote zaal

Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Haenen zelf beter leren kennen, maar ook kunnen genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen.

Een avond vol humor, ernst en inzicht met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter Valentijn. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit, dat is de instelling van Haenen, in welke hoedanigheid ook. De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Een eigenzinnige en vrolijke voorstelling, een andere kijk op dezelfde werkelijkheid.

'Met bewonderenswaardige souplesse en tekstvastheid laveert Haenen door zijn vreugde-avond, uitmondend in een persoonlijk demasqué. Na afloop is de wereld niet veranderd, maar het gemoed behoorlijk opgefleurd.' (★★★★de Volkskrant)

'Haenen keuvelt er aanstekelijk op los en in een sterk eerste deel heeft hij de lachers direct op zijn hand.' (Noord Hollands Dagblad)

credits

foto Fritz design
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie