Zanger van a-capellagroep Rock4

Ludovique

The naked singer
  • za 4 apr
    20:30
    Luc Lutz zaal
    niet reserveerbaar

Als gevolg van het coronavirus gaat deze voorstelling niet door. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd over het vervolg. De meest actuele informatie vindt u hier.

Ludovique (Luc Devens) is geen rockzanger, popzanger of singer-songwriter. Hij is niet klassiek, funk of jazz en ook geen dance. Hij is geen van allen en alles tegelijk. Hij is een zanger met een bereik van meer dan vier octaven, een stem waarmee hij experimenteert, graaft en improviseert. De ene keer met hemelse, sensuele en soms breekbare klanken, de andere keer rauw en krachtig. En dit alles doorspekt met humor en zelfspot. Samen met topgitarist Jan Formannoy speelt hij akoestisch eigen werk, maar interpreteert hij op onnavolgbare wijze ook nummers van anderen zoals Sting, Jeff Buckley, Paolo Nutini en Queen.

dit is een:
Isala kleine zaal

Quotes over het album The naked singer:
'Ludovique laat de naakte waarheid horen. Zeer indrukwekkend debuut.' (Muziekwereld)

'Een mand vol muzikale cadeautjes. Twaalf meesterwerken.' (Musicmaker)

'Voor elk nummer werkte Ludovique samen met een andere instrumentalist, topmuzikanten zoals Dominic Miller (Sting), Michel Bisceglia, Carlo de Wijs en Ferdi Lancee (Gare Du Nord), Maar eerlijk is eerlijk: het is de stem die de show steelt. Het album overtreft alle verwachtingen.' (ZEF Magazine)

Ludovique De carrière van Luc Devens begon met zijn rol als Jesus in the musical Jesus Christ Superstar. Daarna werd hij leadzanger in vocal group Rock4, waarmee hij al vijftien jaar succesvol door heel Europa tourt. De laatste jaren heeft hij zich steeds meer ontwikkeld als componist, arrangeur en producer. Onder de naam Ludovique werkte hij samen met een groot aantal topmuzikanten, zoals Dominic Miller (Sting, Phil Collins), Manfred Leuchter, Carlo de Wijs, Ferdi Lancee (Gare du Nord) en Michel Bisceglia aan zijn eerste, onlangs verschenen album. Met zijn zelf geproduceerde The naked singer heeft hij voor het eerst een manier gevonden om zijn veelzijdigheid te tonen zonder zichzelf in een hokje te hoeven plaatsen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie