5 tot 12 jaar | Winnaar Zapp theaterprijs en Zilveren Krekel

De waanzinnige boomhut

Meneer Monster
  • zo 5 apr
    14:00
    grote zaal
    niet reserveerbaar

Als gevolg van het coronavirus gaat deze voorstelling niet door. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd over het vervolg. De meest actuele informatie vindt u hier.

Geniet van cartoonesk actietheater vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij, gemaakt naar een van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Andy en Terry maken een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je vliegende katten, een limonadefontein en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en zijn ze er bijna helemaal klaar voor. Maar eerst nog even honderd marshmallows eten en de papegaai kietelen.

'Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.' (★★★★Theaterkrant) 

Meneer Monster heeft de bestseller De waanzinnige boomhut omgetoverd tot een net zo waanzinnige theatervoorstelling.

dit is een:
familievoorstelling

credits

spel Christiaan Bloem, Olaf van de Ven, Chris Koopman regie Liesel Badorrek tekst Richard Tulloch en Edward van de Vendel foto Matusiak

Deze voorstelling is ook te zien in: 

Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie