agenda

toon filters
Filters
 • do 16 jul
  -
  za 18 jul

  The high note

  Regie: Nisha Ganatra

  'The High Note is een lieve, goed gemaakte film met veel muziek. Grace Davis is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles.' (★★★★Trouw)

  Grace Davis is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is, maar er nog steeds van droomt om ooit muziekproducent te worden. Als de manager van Grace haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen. Een komisch drama met de dochter van Diana Ross in een van de hoofdrollen.

  De kaartprijs is inclusief consumptie en versnapering, die u mag meenemen in de zaal.

  anders dan anders We verwelkomen u graag weer in het Isala en doen er alles aan om u bij uw bezoek in alle veiligheid een fijne culturele ervaring te geven. Hoe we dat doen, staat uitgebreid op onze website. We hopen u hiermee vertrouwen te geven, ook al is er veel anders dan anders.

  kaarten bestellen U kunt alleen vooraf online kaarten kopen en deze zijn ongeplaceerd. Bij uw bezoek krijgt u een plek toegewezen. Komt u samen met iemand waarmee u geen huishouden of sociale eenheid vormt? Bestel uw kaarten dan apart, zodat wij weten dat er tussen uw stoelen anderhalve meter afstand nodig is.

  servicemail Alle informatie die u nodig heeft voor uw bezoek aan een voorstelling of film krijgt u ook vooraf via een servicemail toegestuurd. We begrijpen dat onze regels ook van u aanpassing vragen. Het is een bijzondere tijd en we zijn blij dat we u eindelijk weer mogen ontvangen in ons mooie theater. We gaan dit samen doen en het zal ook zeker weer vertrouwd en fijn zijn elkaar weer te zien. Alvast bedankt voor uw medewerking.

  info & tickets
  info & tickets
 • di 20 jul

  Isala Filmvriend

  Koop hier uw lidmaatschap

  Gaat u regelmatig naar een Isala Film? Dan is het voor u handig en voordelig om u aan te melden als Isala Filmvriend.

  voordelen Het Isala Filmlidmaatschap kost € 15,50. Hiervoor krijgt u op elke Isala Film € 1,00 korting en mag u altijd iemand meenemen die dezelfde korting ontvangt. Filmvrienden kunnen bovendien met voorrang filmkaarten bestellen en krijgen maandelijks filminformatie thuisgestuurd. Het persoonsgebonden lidmaatschap is geldig van augustus 2020 tot en met mei 2021.

  bestellen U kunt het lidmaatschap voor seizoen 2020 - 2021 vanaf 25 juni 2020 heel gemakkelijk bestellen via deze website. Nadat wij het lidmaatschap hebben gekoppeld aan uw gegevens, herkent het systeem u als Filmvriend. Dat zorgt ervoor dat u voorrang heeft bij de kaartverkoop en de korting van € 1,00 meteen wordt verrekend. Het lidmaatschap is momenteel niet verkrijgbaar via het bespreekbureau aan het Stadsplein, omdat deze tot nader bericht gesloten is.

  algemene informatie
  Het theater en bespreekbureau gaan 30 minuten voor aanvang open. Een filmkaartje kost € 11,00 inclusief comsumptie (Filmvrienden € 10,00). E-tickets bestellen kan zonder extra kosten. Voor het verzenden van tickets en aankopen via het bespreekbureau betaalt u € 1,00 per kaart. U kunt bij het Isala Theater ook De Nationale Bioscoopbon kopen en inwisselen.

  info & tickets
  info & tickets
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie