agenda

lekker bladeren


U kunt nu heel gemakkelijk door ons programma bladeren, alsof het een brochure is. Wilt u het hele, nieuwe programma inzien, klik dan op de eerste voorstelling na 23 september. In de pop-up die verschijnt, leest u bijna alle informatie erover.

Enthousiast? Door het hartje naast het tijdstip van uw keuze aan te klikken, zet u deze in uw wensenlijstje. Meteen bestellen kan via het winkelmandje (vanaf 18 aug voor Pluche+, vanaf 25 aug voor iedereen).

Doorbladeren? Dan gaat u met het pijltje aan de rechterkant naar de volgende voorstelling.

Veel voorpret gewenst!

toon filters
Filters
 • di 20 okt

  Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek

  Olga Zuiderhoek

  Olga Zuiderhoek heeft de leukste muziekverzameling van Nederland.

  De verzameling van haar man, componist Willem Breuker (1944-2010), leerde haar hartverscheurende én grappige liederen kennen. Liederen die haar hielpen de twintigste eeuw beter te begrijpen. Toch is er ook veel wat ze niet begrijpt. Olga vertelt haar verhaal aan de hand van liedjes, voor velen onbekend, die haar nooit in de steek lieten. Liedjes van en door Louis Davids, Dirk Witte, Pisuisse, Johnny & Jones, Ischa Meijer en Willem Wilmink. Soms zingt Olga ze zelf en anders zingt ze mee. Het wordt een persoonlijk relaas, met humor verteld.

  met voorrang kaarten reserveren?
  veilig genieten van theater

  credits

  regie Kees Prins foto Annaleen Louwes

 • do 12 nov

  Percossa

  Unplugged

  Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘rebels of rhythm’ van Percossa, de beste percussiegroep van de Benelux.

  Zelfs met 1,5 meter onderlinge afstand weten ze elkaar en u snoeihard te raken. In deze proefvoorstelling gaan ze terug naar de essentie. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien: u mag het zeggen! 

  In verband met de coronamaatregelen zal de voorstelling zestig minuten duren, maar denk niet dat u maar een halve show te zien krijgt. Welnee, Percossa werkt gewoon twee keer zo hard en propt twee uur in zestig minuten. Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante 1,5 meter.

  De pers over Percossa:
  De vier percussionisten van Percossa kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen.’ (★★★★de Volkskrant)

  met voorrang kaarten reserveren?
  veilig genieten van theater

  credits

  muziek Frans Kemna, Freek Koopmans, Janwillem van der Poll en Eric Robillard regie Percossa artistieke leiding René Spierings

 • vr 27 nov

  Tg Maastricht: Peachez

  Porgy Franssen en Maartje van de Wetering

  Een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis.

  Een professor op zekere leeftijd leeft al zijn leven lang in zijn hoofd en de boeken die hij bestudeert. Tot hij op een dag een mailtje krijgt van een hem onbekende vrouw. Ze noemt zichzelf Sarah Peachez. Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling tussen de twee. Waar de professor niet meer op rekende, gebeurt: hij vindt de liefde die zijn leven rigoureus zal veranderen. Alleen niet op de manier waarop hij in eerste instantie had gehoopt.

  Een theaterbewerking van Ilja Leonard Pfeijffers succesroman Peachez, een roman die werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en een muzikaal en vurig pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde.

  Bewerking Pfeijffer-roman beste voorstelling van het jaar.’ (★★★★★Elsevier)

  Voorbeeldig gespeeld door Porgy Franssen en Maartje van de Wetering, in een serene, bijna abstracte regie van Michel Sluysmans.’ (★★★★Volkskrant)

  Een romantisch intelligente voltreffer.’ (Theaterkrant)

  met voorrang kaarten reserveren?
  veilig genieten van theater

  credits

  muziek Axl Peleman bewerking en regie Michel Sluysmans tekst Ilja Leonard Pfeijffer foto Ben van Duin en Stephan Vanfleteren

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie