agenda

lekker bladeren


U kunt nu heel gemakkelijk door ons programma bladeren, alsof het een brochure is. Wilt u het hele, nieuwe programma inzien, klik dan op de eerste voorstelling na 23 september. In de pop-up die verschijnt, leest u bijna alle informatie erover.

Enthousiast? Door het hartje naast het tijdstip van uw keuze aan te klikken, zet u deze in uw wensenlijstje. Meteen bestellen kan via het winkelmandje (vanaf 18 aug voor Pluche+, vanaf 25 aug voor iedereen).

Doorbladeren? Dan gaat u met het pijltje aan de rechterkant naar de volgende voorstelling.

Veel voorpret gewenst!

toon filters
Filters
 • za 31 okt
  Aanrader voor Bowiefans

  Sven Ratzke

  Where are we now

  Dat Sven Ratzke een van de beste Bowie-vertolkers is, bewijst hij deze avond wederom.

  Sven laat in een intieme setting de kwaliteiten van Bowies nummers in al zijn puurheid zien. Zowel de poëtische eenvoud ervan als zijn universele thema’s komen aan bod. Klassiekers als Heroes en Ashes to ashes, maar ook juweeltjes als Life on Mars? stralen in nieuwe arrangementen.

  Ratzke is een entertainer en verhalenverteller pur sang die prikkelt, verwart en verleidt. Hij neemt u mee op reis door het haast filmische Bowie-universum en direct ook door het zijne. Feiten, fictie en anekdotes versmelten tot een spannend geheel.

  Sven speelde met deze show reeds in Australië, Europa en New York. Overal werd de show overladen met louter vijfsterrenrecensies en staande ovaties. Nu is hij eindelijk terug in Nederland en ook in het Isala Theater.

  Sven Ratzke zingt Bowie met intens en beheerst pathos.’ (★★★★NRC)

  Dichter dan dit kun je niet meer bij Bowie komen.’ (★★★★Trouw)

  Emotionele ode aan Bowie.’ (★★★★Telegraaf)

  met voorrang kaarten reserveren?
  veilig genieten van theater

  credits

  vleugel/piano Christian Pabst regie Dirk Groeneveld foto Hanneke Wetzer

 • do 12 nov

  Percossa

  Unplugged

  Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘rebels of rhythm’ van Percossa, de beste percussiegroep van de Benelux.

  Zelfs met 1,5 meter onderlinge afstand weten ze elkaar en u snoeihard te raken. In deze proefvoorstelling gaan ze terug naar de essentie. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien: u mag het zeggen! 

  In verband met de coronamaatregelen zal de voorstelling zestig minuten duren, maar denk niet dat u maar een halve show te zien krijgt. Welnee, Percossa werkt gewoon twee keer zo hard en propt twee uur in zestig minuten. Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante 1,5 meter.

  De pers over Percossa:
  De vier percussionisten van Percossa kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen.’ (★★★★de Volkskrant)

  met voorrang kaarten reserveren?
  veilig genieten van theater

  credits

  muziek Frans Kemna, Freek Koopmans, Janwillem van der Poll en Eric Robillard regie Percossa artistieke leiding René Spierings

 • do 3 dec

  Murder ballad

  Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder e.a.

  Eén ding is zeker in deze rockmusical: voor één iemand loopt het fataal af. Maar de vraag is, wie is het slachtoffer en wie is de dader? 

  Een mysterieuze verstelster neemt u mee in het verhaal van Sara. Sara is een ambitieuze, levenslustige twintiger die niets van het leven wil missen. Na een stormachtige relatie met de ruige Tom ontmoet ze de veel rustigere en stabielere Michael. Ze trouwen en krijgen een dochtertje. Maar na jaren gaat het knagen. Heeft ze wel de juiste keuze gemaakt en past de rol van jonge moeder haar wel? Als ze Tom weer tegen het lijf loopt, laait de passie van vroeger weer op. 

  met voorrang kaarten reserveren?
  veilig genieten van theater

  credits

  spel Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor foto Annemieke van der Togt

 • vr 4 dec
  powervrouwen in kerstsfeer

  Christmas under African skies

  The African Mamas

  Een muzikaal programma met Afrikaanse traditionals, a-capellaliederen, swingende gospel en natuurlijk bekende internationale kerstnummers.

  De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en (kerst)tradities staan centraal in deze fonkelnieuwe kerstspecial. De groep straalt warmte en inspiratie uit met haar betoverende melodieën en aanstekelijke Afrikaanse ritmes.

  In de kerstperiode komen families samen. In Zuid-Afrika maken velen de reis van de stad naar het platteland, terug naar de roots. Warme herinneringen worden weer tot leven geblazen en nieuwe herinneringen worden gemaakt. The African Mamas laten ons op geheel eigen wijze zien én horen hoe zij de kerst beleven.

  met voorrang kaarten reserveren?
  veilig genieten van theater

  credits

  met Aveline Twala, Aphiwe Dumeko, Ayanda Bandla, Pamela Mpanza, Ntsiki Ndzume, Mapule
  Mngun, Sithembiso Nkosi, Nosipho Motoba regie Vincent van den Elshout foto Wim Lanser

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie