agenda

lekker bladeren


U kunt nu heel gemakkelijk door ons programma bladeren, alsof het een brochure is. Wilt u het hele, nieuwe programma inzien, klik dan op de eerste voorstelling na 23 september. In de pop-up die verschijnt, leest u bijna alle informatie erover.

Enthousiast? Door het hartje naast het tijdstip van uw keuze aan te klikken, zet u deze in uw wensenlijstje. Meteen bestellen kan via het winkelmandje.

Doorbladeren? Dan gaat u met het pijltje aan de rechterkant van de pop-up hieronder naar de volgende voorstelling.

Veel voorpret gewenst!

toon filters
Filters
 • za 10 okt
  Bekend van de podcast

  Man man man, de podcast in het theater

  Domien Verschuuren e.a.

  Man man man, de podcast gaat het theater in!

  Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Maar dan met u en de rest van de zaal. Niets staat vast en geen avond is hetzelfde. Wat er in het theater wordt verteld, moet daar ook blijven... Een interactieve voorstelling, vol bijzondere momenten en intieme verhalen.

  In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: hoe mannelijk zijn we? In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award. Regelmatig staat de podcast op nummer 1 in de hitlijst van best beluisterde podcasts op Spotify, of in de top 20 van de Apple Podcasts Chart.

  met voorrang kaarten reserveren?
  veilig genieten van theater

 • di 17 nov

  De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Büch

  Dick van den Toorn

  Dick van den Toorn vertelt over én speelt een gevoelige man, een gekwelde kunstenaar, die uit angst voor ‘het echte leven’ verstrikt raakt in zijn eigen verzinsels. 

  Zeventien jaar na zijn dood keert de spraakmakende schrijver en tv-presentator Boudewijn Büch terug naar zijn voormalige middelbare school: het Bonaventuracollege in Leiden. Op bevlogen wijze vertelt hij over zijn ‘helse’ schooltijd, zijn schrijverschap, zijn onstilbare verzameldrift, zijn vele reizen en zijn liefde voor kunst, literatuur en popmuziek. Zijn leven is één grote aaneenschakeling van onvoorstelbare verhalen die te mooi lijken om waar te zijn - en dat is misschien ook wel zo. Een voorstelling over onze afhankelijkheid van verhalen.

  veilig naar het Isala We doen er alles aan om u bij uw bezoek in alle veiligheid een fijne culturele ervaring te geven. Hoe we dat doen, staat uitgebreid op onze website. We hopen u hiermee vertrouwen te geven, ook al is er veel anders dan anders.

  credits

  regie Gerardjan Rijnders idee en tekst Kevin Jolly foto Klaas Koppe

 • vr 20 nov
  try-out

  Aaf Brandt Corstius

  Welkom bij mijn zielige jeugd

  Toen Aaf Brandt Corstius zes jaar was, begon het zielige deel van haar jeugd, waar ze u welkom bij heet.

  Toen stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Deze avond bekijkt u dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Kijk jarentachtig-tv met haar en zie de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden, van Annie tot de kinderen Von Trapp tot E.T.

  (Oké, E.T. is een buitenaards wezen en geen wees, maar hij voelt zich wel heel ontheemd.)

  Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was Aaf toch liever altijd in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven, met een lieve, mooie moeder die kookte, feesten gaf, moeiteloos dertig engelenpakjes naaide voor het kersttoneel en haar kinderen elke avond in zachte pyjama’s van Petit Bateau stak?

  veilig genieten van theater

  credits

  regie Kiki Jaski foto Gijs Groenteman

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie