agenda

toon filters
Filters
 • do 16 jul
  -
  za 18 jul

  The high note

  Regie: Nisha Ganatra

  'The High Note is een lieve, goed gemaakte film met veel muziek. Grace Davis is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles.' (★★★★Trouw)

  Grace Davis is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is, maar er nog steeds van droomt om ooit muziekproducent te worden. Als de manager van Grace haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen. Een komisch drama met de dochter van Diana Ross in een van de hoofdrollen.

  De kaartprijs is inclusief consumptie en versnapering, die u mag meenemen in de zaal.

  anders dan anders We verwelkomen u graag weer in het Isala en doen er alles aan om u bij uw bezoek in alle veiligheid een fijne culturele ervaring te geven. Hoe we dat doen, staat uitgebreid op onze website. We hopen u hiermee vertrouwen te geven, ook al is er veel anders dan anders.

  kaarten bestellen U kunt alleen vooraf online kaarten kopen en deze zijn ongeplaceerd. Bij uw bezoek krijgt u een plek toegewezen. Komt u samen met iemand waarmee u geen huishouden of sociale eenheid vormt? Bestel uw kaarten dan apart, zodat wij weten dat er tussen uw stoelen anderhalve meter afstand nodig is.

  servicemail Alle informatie die u nodig heeft voor uw bezoek aan een voorstelling of film krijgt u ook vooraf via een servicemail toegestuurd. We begrijpen dat onze regels ook van u aanpassing vragen. Het is een bijzondere tijd en we zijn blij dat we u eindelijk weer mogen ontvangen in ons mooie theater. We gaan dit samen doen en het zal ook zeker weer vertrouwd en fijn zijn elkaar weer te zien. Alvast bedankt voor uw medewerking.

 • za 29 aug

  Miss Marjorie

  Mijn leven in showbiz

  Na het succes in het Hofplein Theater eerder dit jaar is Miss Marjorie terug met haar showcase Mijn leven in showbiz.

  Deze keer staat de zangeres samen met de gastartiesten én gospelkoor in het Isala Theater. Geniet van een pakket aan soul, r&b en pop omhuld door de verhalen over een jonge zangeres die haar carrière ruim 35 jaar geleden begon.

  Bekenden als Ruth Jacott, Bergit Lewis, Lee Towers en nog veel meer komen voor in het lovende verhaal van een Rotterdamse die aan haar weg in de showbiz timmerde.

 • vr 11 sep
  -
  zo 13 sep
  vanaf 5 jaar

  Jongerentheater Quint

  De piratenkoningin

  De bekendste Ierse zeerover was een vrouw. Met haar woeste rode krullen en haar prachtig felle ogen deed Grace O’Malley menig mannenhart sneller kloppen… van angst!

  We gaan terug naar 1580, naar het arme Ierland dat door de Engelsen wordt veroverd. En waar Grace de enige is die de droom van vrijheid levend houdt.

  De wind onrustig door mijn haren
  Jouw golven maken mij niet bang
  Want als het stormt, proef ik alleen maar
  Zoute zoenen op mijn wang

  Een voorstelling over het verlangen om vrij te zijn, gespeeld, gezongen en gedanst in Ierse stijl door spelers van Jongerentheater Quint.

  anders dan anders We verwelkomen u graag weer in het Isala en doen er alles aan om u bij uw bezoek in alle veiligheid een fijne culturele ervaring te geven. Hoe we dat doen, staat uitgebreid op onze website. We hopen u hiermee vertrouwen te geven, ook al is er veel anders dan anders.

  kaarten bestellen U kunt alleen vooraf online kaarten kopen en deze zijn ongeplaceerd. Bij uw bezoek krijgt u een plek toegewezen. Komt u samen met een iemand waarmee u geen huishouden of sociale eenheid vormt? Bestel uw kaarten dan apart, zodat wij weten dat er tussen uw stoelen anderhalve meter afstand nodig is. 

 • wo 16 sep

  Heel de tijd

  Theaterwerkplaats Ouwe Rotten (TOR)

  Don’t tell them what to do!

  Negen old spice girls en een genderneutrale pianist spelen in de revue ‘Forever young’. De hen opgelegde vrouwelijkheid nemen ze voor lief totdat ...
  De vrouwen gooien het roer om en nemen het heft in eigen handen. 

  Don’t tell them what to do!

  Als u nog geen account heeft bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen bekijk hier de handleiding

  anders dan anders We verwelkomen u graag weer in het Isala en doen er alles aan om u bij uw bezoek in alle veiligheid een fijne culturele ervaring te geven. Hoe we dat doen, staat uitgebreid op onze website. We hopen u hiermee vertrouwen te geven, ook al is er veel anders dan anders.

  kaarten bestellen U kunt alleen vooraf online kaarten kopen en deze zijn ongeplaceerd. Bij uw bezoek krijgt u een plek toegewezen. Komt u samen met een iemand waarmee u geen huishouden of sociale eenheid vormt? Bestel uw kaarten dan apart, zodat wij weten dat er tussen uw stoelen anderhalve meter afstand nodig is. 

 • za 10 okt
  Bekend van de podcast

  Man man man, de podcast in het theater

  Domien Verschuuren e.a.

  Man man man, de podcast gaat het theater in!

  Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Maar dan met u en de rest van de zaal. Niets staat vast en geen avond is hetzelfde. Wat er in het theater wordt verteld, moet daar ook blijven... Een interactieve voorstelling, vol bijzondere momenten en intieme verhalen.

  In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: hoe mannelijk zijn we? In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award. Regelmatig staat de podcast op nummer 1 in de hitlijst van best beluisterde podcasts op Spotify, of in de top 20 van de Apple Podcasts Chart.

  veilig naar het Isala We doen er alles aan om u bij uw bezoek in alle veiligheid een fijne culturele ervaring te geven. Hoe we dat doen, staat uitgebreid op onze website. We hopen u hiermee vertrouwen te geven, ook al is er veel anders dan anders.

 • vr 6 nov
  Volgens de Volkskrant het comedytalent van 2019

  Kasper van der Laan

  1 kilo (reprise)

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

  'Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show.' (★★★★★NRC)

  Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met deze cabaretier en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Kasper was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain. U kunt hem ook gezien hebben op Lowlands, Zwarte Cross of Paaspop.

  'Kasper van der Laan is dé debutant van het jaar.' (★★★★de Volkskrant)

  'Van der Laan, zoveel is duidelijk, is een natuurtalent. Zijn verbaliteit - lijzig, dan weer toornig - combineert hij met een absurde lichamelijkheid, waarbij vingers, de scharnierfunctie van ellebogen en de schoonheid van het been terloops worden geëxploreerd.' (★★★★★Algemeen Dagblad)

  veilig naar het Isala We doen er alles aan om u bij uw bezoek in alle veiligheid een fijne culturele ervaring te geven. Hoe we dat doen, staat uitgebreid op onze website. We hopen u hiermee vertrouwen te geven, ook al is er veel anders dan anders.

 • wo 30 dec
  reprise

  Huub Stapel

  Het huwelijk

  Huub Stapel speelde eerder de succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus en is nu te zien in een wervelende onemanshow geschreven door Haye van der Heyden.

  Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond het aloude instituut van het huwelijk en confronteert hij u met de (on)gemakken ervan. Een pijnlijk grappige voorstelling voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

  'Als gretig podiumartiest heeft hij het vermogen de zaal binnen tien minuten beet te pakken en niet meer los te laten.' (★★★de Volkskrant)

  'Onbekommerd plezier om Huub Stapels huwelijksshow.' (★★★Trouw)

 • di 1 jun

  Pluche+

  Koop hier uw Pluche+lidmaatschap en profiteer van de plussen

  Met het Pluche+lidmaatschap van het Isala Theater ontvangt u een seizoen lang voor twee personen allerlei voordelen. Dit lidmaatschap geldt voor seizoen 2020-2021 en is nu al te koop. 

  Als we weten wanneer dit seizoen gaat beginnen (in verband met de maatregelen rondom het coronavirus), ontvangt u per mail bericht hierover. Pluche+ wordt u al vanaf € 49,50 per seizoen. De voordelen die u voor dit bedrag terugkrijgt, staan hieronder. Nieuw is dat u ook kunt besluiten méér te willen betalen voor Pluche+. Kies dan in het betaalscherm voor een ander bedrag.

  hoe? Een Pluche+lidmaatschap aanschaffen kan op dezelfde manier als u kaarten voor een voorstelling bestelt. Na betaling ziet u Pluche+ 2020-2021 onder uw naam staan. U kunt de betaling ook per mail regelen via het bespreekbureau: info@isalatheater.nl.

  de voordelen van Pluche+
  U krijgt aan het begin van het seizoen een week lang exclusief voorrang bij het reserveren van uw entreebewijzen.

  + U hoort ook (wanneer mogelijk) tijdens het seizoen als eerste wanneer er een nieuwe voorstelling in de verkoop gaat.

  U ontvangt een paar keer per seizoen een lastminute-aanbieding die exclusief geldt voor mensen met een Pluche+lidmaatschap.

 • di 20 jul

  Isala Filmvriend

  Koop hier uw lidmaatschap

  Gaat u regelmatig naar een Isala Film? Dan is het voor u handig en voordelig om u aan te melden als Isala Filmvriend.

  voordelen Het Isala Filmlidmaatschap kost € 15,50. Hiervoor krijgt u op elke Isala Film € 1,00 korting en mag u altijd iemand meenemen die dezelfde korting ontvangt. Filmvrienden kunnen bovendien met voorrang filmkaarten bestellen en krijgen maandelijks filminformatie thuisgestuurd. Het persoonsgebonden lidmaatschap is geldig van augustus 2020 tot en met mei 2021.

  bestellen U kunt het lidmaatschap voor seizoen 2020 - 2021 vanaf 25 juni 2020 heel gemakkelijk bestellen via deze website. Nadat wij het lidmaatschap hebben gekoppeld aan uw gegevens, herkent het systeem u als Filmvriend. Dat zorgt ervoor dat u voorrang heeft bij de kaartverkoop en de korting van € 1,00 meteen wordt verrekend. Het lidmaatschap is momenteel niet verkrijgbaar via het bespreekbureau aan het Stadsplein, omdat deze tot nader bericht gesloten is.

  algemene informatie
  Het theater en bespreekbureau gaan 30 minuten voor aanvang open. Een filmkaartje kost € 11,00 inclusief comsumptie (Filmvrienden € 10,00). E-tickets bestellen kan zonder extra kosten. Voor het verzenden van tickets en aankopen via het bespreekbureau betaalt u € 1,00 per kaart. U kunt bij het Isala Theater ook De Nationale Bioscoopbon kopen en inwisselen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie