Isala Friday

schud de week van u af op Isala Friday

Is het al vrijdag? Mooi, want dat betekent... Isala Friday! Schud de week van u af en begin het weekend goed met een gezellige avond uit in het Isala Theater.

Isala Friday is soms muziek, soms cabaret en soms toneel in de Luc Lutz zaal. De programmering gaat van Mike Boddé en Steffen Morrison tot Clean Pete en Hans Aarsman. Ontspannen is het motto!

Regelmatig schuiven we de stoelen aan de kant en bouwen we de zaal om tot een sfeervolle kroeg waar u kunt kletsen met een lekker drankje in de hand en kunt dansen op bijvoorbeeld danceclassics van dj’s Tim & Faab. U kunt ook meedoen met de pubquiz of u een rechercheur wanen bij Moord in Isala. Dit laatste is nieuw in theaterland en we zijn er trots op een van de eersten te zijn die dit programmeren, zelfs vier avonden. Doe mee en probeer ook met uw familie- of vriendenteam de dader te ontmaskeren door escape room-opdrachten en puzzels op te lossen.

Kortom, op Friday moet u in het Isala zijn!

in deze categorie:

  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie