Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Isala Film

Elke dinsdagavond vertoont Isala Film een kwaliteitsfilm uit binnen- of buitenland. Bij films langer dan 100 minuten en kinderfilms wordt een pauze ingelast. Aanvang 20.00 uur. Entree € 8,00 (filmvrienden € 7,00) inclusief garderobe.
U betaalt vanaf seizoen 2016-2017 als u e-ticckets bestelt geen € 0,90 administratiekosten per kaart meer. (aan het verzenden van tickets en aankoop via het bespreekbureau zijn nog wel kosten verbonden)


Het gaat goed met Isala Film. Een uitverkochte zaal is meer regel dan uitzondering. Waar mogelijk proberen we de films naast de gebruikelijke dinsdag ook op andere dagen te vertonen, zodat meer mensen de mogelijkheid hebben deze films te zien. Tevens is er vanaf dit seizoen iedere laatste vrijdag van de maand, tijdens Isala Friday, een film te zien in onze intieme Luc Lutz zaal.


Isala Film selecteert voor u de mooiste films uit binnen- en buitenland. Eén keer in de maand is dit een bijzondere, soms relatief onbekende film; de filmparel.   

 

Extra activiteiten

Ieder seizoen organiseert Isala Film bijzondere activiteiten. Regelmatig vertonen wij ook op zondagmiddag films, al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld een high-tea.

Let op: het bespreekbureau is 45 minuten voor aanvang van de filmvoorstelling geopend. Kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang van de film opgehaald te worden. Niet opgehaalde kaarten gaan weer in de verkoop. 
 

 

 

Restaurant-Wijnbar De Bank serveert een special Isala Film Menu. Iedere dinsdag een driegangen menu voor slechts € 25,-  (excl. filmkaartje)
Kijk hier voor meer informatie

Kies seizoen: 19 seizoen 16/17 | seizoen 17/18

Uw e-mail adres: