Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Algemene informatie

Portemonneeloze pauze

Op de avond zelf hoeft u niet te betalen voor een drankje in de pauze. Dit is inbegrepen in uw entreekaartje (m.u.v. speciale evenementen, films en aanbiedingen).

Faciliteiten

Slechthorenden: de grote zaal beschikt over een modern infrarood geluidssysteem voor degenen die minder goed horen. Kinbeugels (voor slechthorenden) zijn verkrijgbaar bij het bespreekbureau en de garderobe. Na afloop van de voorstelling kunt u deze kinbeugels inleveren bij de garderobe. Voor mensen met een gehoorapparaat zijn er enkele ringleidingen beschikbaar. Het infrarode geluidssysteem is alleen in de grote zaal.

Minder validen: het Isala Theater is volledig toegankelijk voor minder-validen. Er zijn in de grote zaal vier rolstoelplaatsen beschikbaar. Op het zijbalkon van de Luc Lutz zaal is eveneens plaats voor enkele rolstoelen. Het Isala Theater beschikt over een aangepaste sanitaire voorziening.

Reductieregelingen

Houders van een CJP-pas en mensen van 65 jaar en ouder krijgen op de meeste voorstellingen een aantrekkelijke korting. Bij het afhalen van de kaarten moet de pas of het identiteitsbewijs getoond worden. Ook kinderen tot 14 jaar krijgen bij sommige voorstellingen korting. Zie hiervoor ons programma.

Studenten/scholieren 50% korting

Jongeren met een studenten of leerlingenpas krijgen op de dag zelf op vertoon van hun pas 50% korting op alle voorstellingen, mits niet uitverkocht, m.u.v. Isala Film en exclusief pauzedrankje.

Duplicaatkaarten en verhindering

Bij verlies van uw toegangsbewijs is een duplicaat verkrijgbaar à € 2,50 per kaart. Indien u verhinderd bent, kunt u uw kaarten tot 24 uur voor de voorstelling omwisselen voor een tegoedbon. Omruilen is alleen mogelijk indien u de kaarten meeneemt naar het bespreekbureau. We brengen voor deze service € 2,50 administratiekosten in rekening. Binnen 24 uur voor de voorstelling nemen wij geen kaarten meer retour.

 

Podium Cadeaukaart en Nationale Bioscoopbon

Zoekt u een origineel cadeau of relatiegeschenk? Met de Podium Cadeaukaart (opvolger van de Theater & Concertbon) geeft u een unieke ervaring cadeau. De kaart is verkrijgbaar en inwisselbaar bij het Isala Theater en veel theaters en concertgebouwen in Nederland en via de site www.podiumcadeaukaart.nl.

 

Tevens kunt u bij ons de Nationale Bioscoopbon kopen (€ 5,- en € 10,-). U kunt deze bonnen gebruiken voor Isala Film.

Hoe reserveer ik een kaartje?

Wij  helpen u graag bij het reserveren van kaarten voor voorstellingen. U kunt hier de handleiding voor het reserveren van kaarten downloaden. U wordt dan stap voor stap door het reserveringsproces geleid.