Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Isala Expositie
Ieder half jaar exposeren twee kunstenaars van Kunstkring Capelle hun werk in het Isala Theater. Van februari 2017 tot en met juli 2017 zijn dit  Louky Scheltema en Martin de Vos.

Louky Scheltema
Louky Scheltema (1960, Rotterdam) is een multidisciplinair beeldend kunstenaar en kunstdocent. In 2003 haalde ze haar diploma aan de Rotterdamse Kunstacademie 'Willem de Kooning' in de afstudeer richting autonoom kunstenaar èn kunstdocent (eerstegraads). Ze werkt vanuit haar Atelier aan (portret) schilderijen, tekeningen, installaties en glasfusing objecten. Louky Scheltema woont en werkt in Ouderkerk aan den IJssel - Zuid Holland - NL en toont haar werk regelmatig in Nederland en daarbuiten. In haar glas herken je haar achtergrond als schilderes. Haar werk is eerder aangekocht door particulieren en bedrijven.

Meer informatie over Louky, schilderlessen of glasfusing workshops ga naar
E: scheltema@kunstwaard.nl, M:06-44540232, I:www.loukyscheltema.com.

  

 

Martin de Vos

Martin de Vos is een veelzijdig kunstenaar die al op 8 jarige leeftijd zijn eerste olieverfkistje kreeg en sindsdien met verf in de weer is geweest. Hij bekwaamde zich in olieverf, acryl en aquarel .hij kreeg les hier in van o.a de Rotterdamse kunstenaar Kees Touw Hij werkt kleurrijk impressionistisch Schildert onder andere de natuur Stillevens en portretten o. a beroemd heden verder won hij ook het Charlois kunstfestival in 2008 en een concours in het kasteel van Arcen een landelijke wedstrijd.


  

Kunstkring Capelle

Kunstkring Capelle is een vereniging voor professionele beroepskunstenaars, semi-beroepskunstenaars en amateurs. De kunstkring is op 17 december 2002 opgericht en telt momenteel een 100 leden.
Elk jaar organiseert Kunstkring Capelle in de maand mei/juni de Kunst- en Atelierroute, op de tweede zaterdag in september Kunstmarkt Capelle in de oude dorpskern aan de Kerklaan en medio december de Winter Art Fair in het Isala Theater.


Daarnaast exploiteert de vereniging een Kunstuitleen (in de bibliotheek), organiseert ze minimaal vier kunstreizen in Nederland, soms in België of Duitsland, tien soosavonden op locatie, een vrijwilligersuitje en laat ze de eigen leden/kunstenaars op een vijftal locaties exposeren.
De Kunstuitleen is absoluut de moeite waard om meerdere keren te bezoeken, want met een scala van kunstobjecten is deze kunst zowel te huur, te koop en kunt u ook huren en sparen. Loop eens binnen bij de bibliotheek (Stadsplein 39), direct links vindt u ons.

Kijk voor openingstijden en andere informatie op onze website www.kunstkringcapelle.nl. Want wilt u lid worden, donateur of sponsor worden, de website geeft u alle informatie en contactgegevens die u daarvoor nodig heeft.