vacature medewerker bespreekbureau

Medewerker bespreekbureau
(m/v gemiddeld 15 uur per week)

Voor ons bespreekbureau zijn wij per direct op zoek naar een gedreven, enthousiaste, energieke en flexibele medewerker.

Isala Theater
Het Isala Theater, een middelgroot theater met een grote (512 zitplaatsen) en een kleine zaal (151 zitplaatsen) en gevestigd aan het Stadsplein 5 in Capelle aan den IJssel, opende 17 september 1999 zijn deuren. Elk theaterseizoen vinden er naast ruim 180 professionele voorstellingen ook minimaal 45 filmvertoningen en circa 130 verhuuractiviteiten plaats. Met een team bestaande uit zo’n vijftig vaste medewerkers, vrijwilligers en uitzendkrachten, wordt iedere dag gewerkt aan de optimalisering van de totaalbeleving van onze gasten. Kernwaarden zijn: Klant gedreven, gastvrij, persoonlijk, kleinschalig en flexibel.

Door vertrek van een van onze medewerkers van het bespreekbureau hebben wij op korte termijn behoefte aan extra mankracht. Als medewerker van het bespreekbureau werk je op onregelmatige tijden voorafgaande aan de voorstellingen ’s avonds en in het weekeinde en gedurende de middagopenstelling van het bespreekbureau.

De medewerker draagt zorg voor:
• De verkoop van plaatsbewijzen en beheer van de hieruit voortvloeiende geldelijke middelen;
• Het verstrekken van eenduidige informatie aan het publiek;
• Een goed beheer van het Ticketmatic-kassasysteem;

Het bespreekbureau is verantwoordelijk voor de verkoop en reserveringen van kaarten voor de verschillende evenementen binnen het Isala Theater. Hier wordt gezorgd dat alle voorstellingen in het daarvoor bestemde kaartverkoopsysteem worden aangemaakt en dat alle details betreffende de voorstelling duidelijk zijn voor alle afdelingen. De medewerkers van het bespreekbureau dragen zorg voor het verstrekken van eenduidige informatie aan het publiek, de verkoop van plaatsbewijzen en beheer van de hieruit voortvloeiende geldelijke middelen. Tevens dragen zij zorg voor een juiste vastlegging en overdracht van gegevens intern t.b.v. de afdeling marketing en de financiële administratie.

Het bespreekbureau van het Isala Theater heeft ook de receptiefunctie binnen het Isala. Hiermee zijn de medewerkers vaak eerste aanspreekpunt. De medewerker dient als achtervang voor het hoofd van het bespreekbureau. Tevens draagt deze afdeling zorg voor de uitgaande post.

Profielschets
Je hebt in ruime mate gevoel voor computers. Je hebt relevante ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking. Het Isala Theater heeft sinds januari 2015 het Ticketmatic systeem. Je bent enthousiast en flexibel. Een serviceverlenende houding naar ons publiek en de bezoekende gezelschappen spreekt voor zich. Tot slot ben je een echte teamspeler.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lia de Boer, Hoofd Bespreekbureau 010-2646507. Je sollicitatiebrief voorzien van cv kun je zo spoedig mogelijk versturen naar: vacatures@isalatheater.nl

Reageren kan tot en met 17 februari 2019, maar het liefst zo spoedig mogelijk. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 18 februari.

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie