servicemedewerker horeca en verhuur

Zoek je naast je studie gericht op hospitality, theater of facilitair een leuke plek om te werken? Of heeft u een gezin, maar toch tijd om af en toe 's avonds of overdag op oproepbasis in het theater te werken?

Ter versterking van de afdeling Publieksservice is het Isala Theater op korte termijn op zoek naar een:

servicemedewerker m/v

 

Als servicemedewerker bij het Isala Theater ben je werkzaam in het voorhuis van het theater. Dit is het deel van het theater waar het publiek komt, onze gasten! Je werkt als kaartcontroleur, je hangt jassen op in de garderobe of werkt achter de bar. Andere duidelijke taakgerichte werkzaamheden zijn het schoonhouden van de foyers/bars, keukenwerkzaamheden en het voorbereiden voor de nieuwe ontvangst. Naast de culturele programmering, de voorstellingen, verzorgen wij ook particuliere feesten en zakelijke evenementen. Je werkt in een professioneel en gezellig team.

Voor deze functie moet je het leuk vinden om op oproepbasis een aantal avonden en/of dagen in de week te werken. Uiteraard heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, affiniteit met theater en/of podiumkunsten en ben je representatief en gastvrij. Je bent ten minste 17 jaar.

Solliciteren?
Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan met het afdelingshoofd Jantien Vuijk op 010 2646504 of stuur je motivatie en cv meteen naar vacatures@isalatheater.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie