met voorrang bestellen? word Pluche+!

Ja hoor, we gaan dinsdag 7 juni 12:00 uur in de verkoop voor seizoen 2022-2023. Het hele seizoen! Wilt u de beste plaatsen? Bestel dan nu een Pluche+lidmaatschap en bestel uw kaarten al vanaf donderdag 2 juni 19:00 uur.

Afgelopen jaren hebben Pluche+ beperkt profijt gehad van hun lidmaatschap, maar dat maken we komend seizoen dubbel en dwars goed. Sowieso hebben we regelmatig een lastminute-aanbieding voor Pluche+ en is er weer een actie met voorstellingen waar u voor € 12,- naartoe kunt. Maar misschien wel het belangrijkst: Pluche+ mogen met voorrang kaarten reserveren voor het nieuwe seizoen. Grote kans dus dat u bij uw favoriete artiest of gezelschap op uw favoriete stoel zit!

Pluche+lidmaatschap bestellen Voor € 49,50 (of meer*) kunt u met twee personen genieten van al deze leuke voordelen. Het Pluche+lidmaatschap bestellen kan gemakkelijk via de website van het Isala Theater, net als een voorstelling. Na de betaling profiteert u direct van de voordelen.

nieuws over het nieuwe seizoen Geen Pluche+, maar wel graag op de hoogte blijven van het begin van de kaartverkoop? Meld u dan via de homepage van onze website aan voor de nieuwsbrief. 

bestel meteen uw Pluche+lidmaatschap

*U kunt ook besluiten méér te willen betalen voor Pluche+, hiermee steunt u het Isala. Kies dan in het betaalscherm voor een ander bedrag.