Isala verkoopt 12,5% meer kaarten

Dat theaterbezoekers het Isala Theater waarderen is wel duidelijk: sinds het begin van de kaartverkoop in mei zijn er 12,5 procent meer kaarten verkocht dan vorig jaar. Er staat dan ook veel moois op het programma dit seizoen. Voorstellingen van Patrick Laureij, Najib Amhali en Tania Kross mogen dan uitverkocht zijn, maar voor de meeste voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar.

Een van de redenen voor de goede kaartverkoop is het veelzijdige programma van het Isala. Op het podium is muziek, dans en toneel te zien, maar ook kindervoorstellingen, cabaret en musicals. Daarnaast is er elke dinsdag een film te zien en worden de stoelen aan de kant geschoven wanneer de dj’s Tim en Faab langskomen. Zaterdag 22 september tijdens het openingsweekend van Oktoberfest is de kleine zaal zelfs omgetoverd tot Duitse Bierstube. Wie van bier en bockworsten houdt maar Duitsland te ver weg vindt, kan deze avond gewoon in Capelle losgaan op feestmuziek en schlagerhits. Dresscode: lederhose, skipak of je favoriete dansoutfit.

De shows van Sara Kroos zaterdag 22 en dinsdag 25 september zijn verrassend genoeg nog niet uitverkocht. En dat terwijl de pers unaniem lovend is over Zonder verdoving: het is de meest gewaagde, de meest persoonlijke en de meest grappige voorstelling van Kroos. Met snoeiharde, bittere humor weet ze leuk cabaret over depressie te brengen, terwijl haar liedjes juist ontroeren.

Voorstellingen waarvoor de kaartverkoop momenteel hard gaat zijn onder andere die van Paul de Leeuw (9 oktober), Marc-Marie Huijbregts (27 oktober), Tineke Schouten (1 december), Fred van Leer (26 maart) en Arjen Lubach (23 april). Wie nog naar een van deze grote namen wil, moet er dus snel bij zijn.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie