naar welke Isala films komt u in oktober?

In oktober kunt u op dinsdagmiddag- of avond weer wekelijks genieten van de leukste films in het Isala Theater. Er staat een divers programma voor u klaar, met de films El buen patrón en Elvis, de documentaire over het publieke leven en de dood van 'people's princess' Dianna Spencer en de afsluiter van de maand is Soof 3.

 

El buen patrón | di 4 okt 13.30 & 20.00 uur 'Javier Bardem weergaloos in satire over macht.' (★★★★NRC) De charismatische fabriekseigenaar Blanco staat onder druk omdat hij kans maakt op een lokale onderscheiding voor zakelijke uitmuntendheid. Maar Blanco’s perfecte plaatje wordt bedreigd. Hij zet onbewust een explosieve kettingreactie met grote gevolgen in gang. 

Elvis | di 11 okt 13.30 & 20.00 uur Regisseur Baz Luhrmann keert terug met een biopic over Elvis Presley. Elvis verkent het leven en de muziek van Elvis Presley, gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker.

The Princess | di 18 okt 13.30 & 20.00 uur ‘The Princess hervertelt het verhaal van ‘The People’s Princess’ en speelt spottend, onheilspellend en veelbetekenend met onze voorkennis.' (★★★★NRC) In deze documentaire wordt teruggeblikt op het publieke leven en de dood op 31 augustus 1997 van de geliefde ‘people’s princess’ Diana Spencer. 

Soof 3 | di 25 okt 13.30 & 20.00 uur Na twee enorme hits is het de beurt aan de afsluiter Soof 3. Hierin heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen, zo ook voor haar verloofde dochter. Dan krijgt ze slecht nieuws.

Naar welke film(s) komt u?

U kunt uw kaarten vanaf zaterdag 17 september bestellen. Isala Filmvrienden konden dat vanaf donderdag 15 september. Wilt u een volgende keer ook voorrang bij de kaartverkoop én € 1,- korting per kaart? Word dan ook Filmvriend.