voor maar € 12 naar cabaret

Vanaf dinsdag 4 oktober 12:00 uur kan iedereen met de Schijf van 5 voor slechts € 12,- naar cabaret, stand-upcomedy of kleinkunst in de kleine zaal van het Isala Theater. Dat is zelfs inclusief consumptie. Voorwaarde is wel dat u kaarten voor vijf voorstellingen (of meer) in één keer boekt.

Het aanbod is royaal: er zijn dit seizoen 21 voorstellingen om uit te kiezen. Bekende namen als Patrick Nederkoorn, Fabian Franciscus en Steven Brunswijk staan op de Schijf van 5, maar het is ook leuk om voor die lage prijs aanstormend cabarettalent te ontdekken.

Zo kunt u bijvoorbeeld zaterdag 15 oktober de veelbelovende Martijn Kardol aan het werk zien. In De situatie blijkt hij te zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Wie voelt zich geroepen om de zaak aan te pakken?

De Gestampte Meisjes hebben getraind en zijn hun beste zelf geworden: glorieus en meedogenloos. Zaterdag 19 november komen ze de bezoekers van het Isala inspireren en intimideren in een mooie, vlotte show over prestatiedruk.

Ook een aanrader is Marja van Katendrecht, die met een flinke dosis humor, haar ontwapende eerlijkheid en haar luisterend oor inmiddels een begrip is in Rotterdam en omstreken. Maakte ze eerder een relatieprogramma op Radio Rijnmond, zaterdag 1 april doet ze dat in het Isala. Tijdens een bonte avond vol verrassingen hoopt zij van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken.

meer informatie over alle Schijf van 5-voorstellingen