De VSCD toneelprijswinnaars van 2018 zijn bekend!

Tijdens het Nederlands Theater Festival in Amsterdam werden de prijzen van de belangrijkste toneelprijs van Nederland uitgereikt. Ook dit jaar waren er genoeg kandidaten die een prijs hadden verdiend, helaas heeft de vakjury maar een aantal prijzen om weg te geven.
 

Zo zijn de Louis d'Or en Theo d'Or (de prijzen voor de meest indrukwekkende mannelijke en vrouwelijke dragende rol) voor Bruno Vanden Broecke voor zijn rol in PARA en Karina Holla voor haar rol in ROMP. De meest indrukwekkende bijrollen werden gespeeld door Vanja Rukavina in The iation en Maureen Teeuwen in Dumas/La Dame/DeSade.

De VSCD Mimeprijs ging naar For the time being, Theater Sonnevanck en Toneelgroep Oostpool wonnen de Gouden Krekel voor de meest indrukwekkende productie met Princess en Janne Desmet ontving de Gouden Krekel voor de meest indrukwekkende podiumprestatie voor haar rol in Wat er gebeurde terwijl de mussen de polka dansten.
 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie