tweede boek van veteraan Erik Krikke

Veteraan Erik Krikke vertelt niet alleen zijn verhalen op het podium in het theater, maar schrijft ook boeken. Vrijdag 24 juni, een dag vóór Nederlandse Veteranendag, verschijnt zijn tweede boek Keihard opstaan. Dezelfde titel als van zijn theaterconcert in het Isala.

In zijn eerste boek Operatie geslaagd schrijft Erik Krikke over de vernietigende impact van PTSS en de mentale en morele verwondingen waarmee het gepaard gaat. Op openhartige wijze vertelt hij over zijn traumatische ervaring als operatieassistent chirurgie in Afghanistan. Het boek werd beloond met een prachtige vijf sterren. 

Dat vraagt dus om een vervolg. In Keihard opstaan staat vooruitkijken centraal. Hoe is hij uit zijn diepe dal gekomen? En hoe staat hij nu in het leven? Van posttraumatische stressstoornis naar posttraumatische groei. En als hij het kan, kunt u het ook.

Donderdag 27 oktober gaat Erik Krikke dieper op zijn verhalen in tijdens zijn gelijknamige theaterconcert in het Isala. Hij doet dit niet alleen, maar samen met zijn band 7even Bridges.

meer informatie over Keihard opstaan