Isala Film oktober

Deze films zijn in oktober te zien in het Isala.

Mamma mia! Here we go again | 30 september (14.30 uur) en 2 oktober (13.30 en 20.00 uur) Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met deze feelgoodfilm, gebaseerd op de liedjes van ABBA. Het vervolg op Mamma mia! The movie speelt zich weer af op het Griekse eiland Kalokairi, maar dan tien jaar later. Om het verhaal compleet te maken, is in flashbacks te zien hoe de relaties tussen Donna en de drie mogelijke vaders van haar dochter Sophie tot stand zijn gekomen.

Figlia mia | 9 oktober (13.30 en 20.00 uur) Rohrwachter en Golino zijn voortreffelijk in die contrasterende moederrollen, maar het is vooral de metamorfose van Vittoria die indruk maakt.’ (★★★★de Volkskrant) De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is. Een zomers verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden.Juliet, naked | 16 oktober (13.30 en 20.00 uur) Deze vlotte film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby, geeft een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft. Annie en Duncan lijken bij elkaar te passen, maar na vele jaren samen vraagt Annie zich af of ze niet vastgeroest zitten in een slechte relatie. Een demoversie van Tuckers grote hit van 25 jaar geleden leidt tot een levensveranderende ontmoeting met de rocker.

Book club | 23 oktober (13.30 en 20.00 uur) Diane is een weduwe. Vivian geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty shades of grey in hun boekenclub lezen. 

The children act | 30 oktober (13.30 en 20.00 uur) Oscarwinnares Emma Thompson speelt een glansrol in de verfilming van de bestseller van Ian McEwan (Atonement). Fiona is een gerespecteerd rechter van het Hooggerechtshof. Wanneer haar huwelijk met Jack lijkt te bezwijken onder haar toewijding voor het vak stort ze zich op de ingewikkelde zaak van de 17-jarige Adam. Hij heeft leukemie, maar weigert als Jehovah’s getuige de noodzakelijke medische hulp. Fiona moet besluiten of hij te jong is om zelf over leven en dood te beslissen.


© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten