bijgeboekt: Paul de Leeuw en Piepschuim

We zijn net in de verkoop voor seizoen 2022-2023, maar deze twee voorstellingen waren te leuk om níét toe te voegen aan ons programma. U kunt vanaf nu kaarten bestellen voor Paul de Leeuw en kleinkunstduo Piepschuim.

Zaterdag 25 februari overziet Paul (60 jaar jonge God met artrose) zijn leven, zingt oude liedjes die nu, jaren later, misschien een heel andere betekenis hebben. En nog nooit live in het theater gezongen nummers. Paul mijmert over zijn eerste-, grote- en ware liefde en maakt ouderwets lol met zijn publiek. Snelle improvisaties, plat vermaak en oprechte ontroering liggen op de loer in deze show die bijna elke avond anders is.

Donderdag 23 maart wordt een zware boodschap verpakt in het lichtste materiaal denkbaar: Piepschuim. We gaan de verkeerde kant op. En met steeds grotere snelheid. Alle redelijke grenzen zijn we gepasseerd en nu begint ook de motor nog eens gevaarlijk warm te worden. Buiten de lijntjes is een kolkende mix van keiharde feiten over onze slappe knieën, troostend liedmateriaal waarvan u zult huilen van het lachen en lachen van het huilen, en een sprankje hoop. Misschien.

meer informatie over 60? We zien wel... en Buiten de lijntjes