Isala Schijf van 5: cabaret voor een tientje

Voor wie van cabaret, stand-upcomedy en kleinkunst houdt, is de Isala Schijf van 5 ideaal. Daarmee kost een kaartje voor elke van de 29 cabaretvoorstellingen in de kleine zaal van het Isala Theater slechts € 10,- (inclusief consumptie). Dat is vaak een korting van meer dan 50%.

Enige voorwaarde is dat bezoekers minimaal vijf voorstellingen in één keer bestellen. Dat zal geen probleem zijn, want er zitten ook bekende namen bij als Ronald Sneijders, Katinka Polderman en Martijn Koning.

Voor die lage prijs is het echter júíst leuk om aanstormend talent te gaan bekijken. Dan kunnen bezoekers later misschien zeggen dat ze erbij waren, bij de eerste show van die steengoede cabaretier. Die kans krijgt iedereen bij Benjamin van der Velden. Vrijdag 12 oktober staat hij met Ik Ben in het Isala. Kwetsbaar, dwars en observerend. Van der Velden is afgestudeerd aan het conservatorium en dat is terug te horen in zijn mooie liedjes die qua taal en muziek van hoog niveau zijn.

Voor Rob Scheepers is Kom maar op zijn tweede theatersolo. In 2014 won hij de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza en daarna schoof hij regelmatig aan bij DWDD. Ook was hij te zien in de tv-reeks van Padoem Patsss en is hij vaste columnist van Privé. Als geen ander weet hij dus hoe het leven een verrassende wending kan nemen. Daar vertelt hij deze avond op scherpe, herkenbare wijze over.

Meer informatie en alle voorstellingen uit de Schijf van 5 op een rij

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie