Tineke Schouten 40 jaar in het vak

Deze week staat Tineke Schouten 40 jaar op het toneel. Ook in het Isala heeft ze vaak gestaan met haar shows, in januari straks ook met haar jubileumshow Dubbel. Zaterdag 24 september om 22.15 uur is een mooie documentaire over haar te zien op NPO1.

Een jaar lang volgden de documentairemakers Tineke bij het maken van haar 25e jubileumshow Dubbel. Ze zoomen in op het schrijfproces rondom nieuwe typetjes en hun menselijke tekortkomingen, en laten zien hoe Tineke met lichte tegenzin aan de repetitieperiode begint om uiteindelijk vol bravoure te schitteren voor volle zalen. Hoe gaat ze om met de tegenslagen, onzekerheid en frustratie die gepaard gaan met een succesvolle carrière? En hoe weet ze een balans te vinden tussen haar werk en haar drukke familieleven? U ziet het in De vele gezichten van Tineke Schouten.

Duidelijk wordt dat Tineke niet kan wachten om haar publiek hartelijk te laten lachen om splinternieuwe en bekende typetjes. En natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. Er zijn nog enkele plaatsen, dus wees er snel bij!

meer informatie over Dubbel