Jon van Eerd stopt als Harrie Vermeulen

Jon van Eerd heeft onlangs bekendgemaakt dat hij bij Zo vader zo zoon voor het laatst in de huid kruipt van zijn alterego Harrie Vermeulen. Het toneelstuk is onlangs in première gegaan en is rond de kerstdagen te zien in het Isala Theater. 

Jon van Eerd heeft bij Tijd voor Max bekendgemaakt dat hij, na vijftien theatervoorstellingen, stopt als Harrie Vermeulen. Maar wees niet bang. Hij stopt niet met het maken van theater. 

Zo vader zo zoon is de laatste voorstelling waarin hij deze rol vervult. Traditiegetrouw is Jons hilarische karakter op 26 en 27 december te zien in het Isala Theater, met uiteraard weer onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen. Het is de laatste kans, dus wees erbij!

De première van Zo vader zo zoon resulteerde in een aantal goede recensies en een leuke aftermovie. Andre van Duin heeft speciaal voor de première een oorkonde uitgereikt aan Jon van Eerd. Voor alle Harrie Vermeulen voorstellingen zijn 750.000 kaarten verkocht. 

'Laatste klucht met Harrie Vermeulen is weer vakkundig buitengewoon knap.' (Theaterkrant)

'Harrie neemt in stijl afscheid met ‘Zo Vader, Zo Zoon’ [...] De hilariteit die Jon van Eerd hiermee weer neerzet is weergaloos.' (★★★★Musicalsites

De laatste keer Harrie wil je niet missen!

meer informatie over Zo vader zo zoon