mooie recensies voor Peter en Viggo

Mooie recensies kregen Peter Heerschop en Viggo Waas voor hun nieuwe cabaretvoorstelling Er gaat nog iets heel moois gebeuren. In de talkshow Khalid & Sophie vertelden ze openhartig over het herseninfarct van Viggo, dat de voorstelling een nieuwe draai gaf.

'In een mooie, ontroerende voorstelling vertellen Waas en Heerschop over hun vriendschap.' (★★★★de Volkskrant)

'Artistiek hoog niveau van een gedurfde voorstelling van twee ware vrienden.' (Theaterkrant

Onlangs waren de beste vrienden (al veertig jaar!) Peter en Viggo bovendien te zien bij de talkshow van Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Ze deden daar hun verhaal over het herseninfarct van Viggo en de impact die dat op hen heeft gehad. Mocht u de talkshow gemist hebben, is het zeker de moeite waard om het terug te kijken op BNNVARA.

Het herseninfarct was kantje boord, maar na een lange revalidatieperiode hebben de mannen een  gezamenlijk doel: vasthouden aan de voorstelling. De cabaretiers zochten naar een lichtje in een donkere periode en gaan daarom binnenkort weer de planken op met Er gaat nog iets heel moois gebeuren.

Het is een persoonlijke voorstelling over hun vriendschap met hierin alles wat zij willen vertellen. Alles valt hierin samen. In januari 2023 komen zij het herseninfarct van Viggo verwerken in het Isala Theater. Wat heeft dat betekent voor hun band?

meer informatie over Er gaat nog iets heel moois gebeuren