Isala Film november

Deze films zijn in november te zien in het Isala.

Todos lo saben | 6 november (13.30 en 20.00 uur) Spannende film van tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi met in de hoofdrol het Spaanse sterrenkoppel Javier Bardem en Penélope Cruz. Laura en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco. Dan wordt het feest ruw verstoord door de verdwijning van Laura's dochter.

Doris | 13 november (13.30 en 20.00 uur) Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn.’ Doris Doorenbos is een gescheiden vrouw met twee kinderen. Op de vooravond van haar 45ste verjaardag beseft ze dat haar leven op een dood punt is beland. Ze is vastbesloten daar iets aan doen.

Pity (parel) | 20 november (13.30 en 20.00 uur) ‘Een prachtige, vileine studie van verdriet en hoe krampachtig we er in de moderne maatschappij mee omgaan.’ (★★★★de Volkskrant) Giannis is een advocaat die verknocht is aan het medeleven van zijn omgeving dat hij ontvangt omdat zijn vrouw in een coma ligt. Als zij na lange tijd ontwaakt, moet hij het plotseling stellen zonder de aandacht van anderen. Maar hij kan niet meer zonder en dus neemt hij maatregelen om in aanmerking te komen voor meer medeleven.

A star is born | 27 november (13.30 en 20.00 uur) Bradley Cooper (Silver linings playbook) en Lady Gaga maken grote kans op een Oscarnominatie voor hun hoofdrol in A star is born. De aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende worstelende artiest Ally. Wanneer het haar met hulp van Jackson lukt door te breken, begint hun relatie echter scheurtjes te vertonen. 


© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten