Isala Films januari

Deze films zijn in januari te zien in het Isala.

Becoming Astrid (parel) | 8 januari (20.00 uur) Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en die het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest geliefde auteurs geworden.

The wife | 15 januari (13.30 en 20.00 uur) Joan Castleman heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire succescarrière van haar charismatische man Joe Castleman. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor Literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze een geheim te onthullen waardoor alles in één klap op losse schroeven komt te staan.

First man | 22 januari (13.30 en 20.00 uur) Een boeiend verhaal over de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen, met de nadruk op astronaut Neil Armstrong en de periode 1961 - 1969. Deze indringende persoonlijke vertelling laat zien wat Armstrong en heel Amerika er wel niet voor over hadden om een van de gevaarlijkste expedities in de geschiedenis een succes te laten worden en welke impact de missie had op het gezin van Armstrong.

Beautiful boy | 29 januari (13.30 en 20.00 uur) Journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld in. David besluit alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.  


© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten