naar welke films komt u in december en januari?

In december en januari staan er weer diverse films op het programma op de dinsdagmiddag en -avond. Zo eindigt en begint u het jaar goed. 

Competencia oficial di 6 dec 13.30 & 20.00 uur Een miljardair heeft zijn zinnen gezet op het maken van een filmhit en stelt hiervoor een all-star-team samen. Er worden twee legendarische acteurs met nog grotere ego’s geregeld, die niet bepaald de beste vrienden zijn.

Casa Cocodi 20 dec 13.30 & 20.00 uur Pleun runt al jaren het pension Casa Coco op Bonaire. Haar Rotterdamse kennissen komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. En dit keer ook haar jeugdliefde Toon. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug? Een oer-Hollandse romcom voor jong en oud met onder anderen Joke Bruijs, Gerard Cox, Richard Groenendijk, Loes Luca en Katja Schuurman.

Good luck to you, Leo Grande di 10 jan 13.30 & 20.00 uur Wanneer Nancy's man Robert komt te overlijden gaat ze op zoek naar het avontuur en de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. Met Emma Thompson.

The sondi 17 jan 13.30 & 20.00 uur Een aantal jaar na de scheiding van zijn ouders voelt Nicholas zich niet langer thuis bij zijn moeder Kate en zijn vader Peter besluit hem in huis te nemen. Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader voor hem was. Maar zijn alle goedbedoelde zorgen genoeg om Nicholas te helpen?

Mrs. Harris goes to Parisdi 24 jan 13.30 & 20.00 uur Een oorlogsweduwe in het Londen van de jaren vijftig wordt smoorverliefd op een couture-jurk van Dior en besluit dat ze er zelf eentje moet hebben. Ze verzamelt geld om haar droom achterna te gaan en vertrekt naar Parijs.

Close di 31 jan 13.30 & 20.00 uur Leo en Remi, 13, zijn vrienden zo lang ze zich kunnen herinneren. De vriendschap is vrolijk, intens en bovenal onafscheidelijk. Toch lijkt een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis genoeg om hen uit elkaar te drijven. Vol onbegrip zoekt Leo toenadering tot de moeder van Remi.

Naar welke film(s) komt u?

U kunt uw kaarten vanaf zaterdag 19 november bestellen. Isala Filmvrienden konden dat vanaf donderdag 17 september. Wilt u een volgende keer ook voorrang bij de kaartverkoop én € 1,- korting per kaart? Word dan ook Filmvriend.