Michael Afonso

Capelle On Stage: hét showcase festival voor Capelse jongeren

Capelle On Stage is hét showcase festival voor jongeren tussen 10 en 18 jaar die uit Capelle aan den IJssel komen en muziek, dans, theater of kunst leuk vinden. Ervaring is niet belangrijk en meedoen is gratis.

Samen met de andere deelnemers gaan de jongeren de komende maanden werken aan hun skills. Ze worden daarbij geholpen door de workshops van culturele organisaties van Capelle: Jongerentheater Quint, Noes Fiolet Studio’s, Walhallab, SKVR, CAPSLOC en natuurlijk het Isala Theater. Zondag 30 april staan ze vervolgens in de spotlights of showen ze hun kunstwerk tijdens het Capelle Showcase Festival. 

Er zijn workshops als songwriting, afro dans en improvisatie & karaktervorming. Het Isala leert de jongeren van alles over de theaterwereld tijdens een rondleiding door het theater (zondag 26 februari) en helpt ze met het maken van promotie voor zichzelf (zondag 19 maart). Natuurlijk moet de pers weten van alle optreden en de expositie tijdens het Showcase Festival. Ook leren ze een persbericht maken. Het beste persbericht is zelfs misschien wel terug te vinden in de krant...

Doe mee!
- kies voor muziek, dans, theater of kunst
- algemene workshops zijn voor iedereen, of je nu dans, muziek, theater of kunst doet
- klik op een workshop en dan op ‘INFO’ voor info over de workshop
- reserveer een ticket voor de workshop
- deelname is gratis

meer informatie over Capelle on stage