'Een aantrekkelijke, vrolijke toneelsatire over de happy extended family.' (★★★NRC)

Onlangs is de komedie Familiespel in première gegaan en dat leverde een aantal mooie recensies op. Ook zijn de vier acteurs Jacqueline Blom, Mark Rietman, Bas Hoeflaak en Annick Boer volop te zien op televisie en radio. 

'Mede door het lekker vettige spel van de vier acteurs, die hun personages met bakken plezier én mededogen vormgeven, is Familiespel een aantrekkelijke, vrolijke toneelsatire over de "happy extended family.' (★★★NRC)

'In Familiespel is vooral de rol van de kinderen origineel, gespeeld door dezelfde acteurs als hun ouders.' (★★★ de Volkskrant

Familiespel is dinsdag 7 maart in het Isala Theater te bezoeken. Het is een heerlijke, gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin waarin de acteurs allen bijzondere dubbelrollen hebben. Ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen, die in het kielzog van de keuzes van hun ouders hier met elkaar opgezadeld zitten.

De topacteurs zijn momenteel volop te zien en horen op televisie en radio. Zo zit Annick Boer in het populaire tv-programma Wie is de Mol. Zou zij de boel saboteren of is zij een fanatieke kandidaat? Bas Hoeflaak neemt  deel aan het nieuwe programma Wie het laatst lacht dat vanaf 20 januari te zien is op Prime Video. Daarnaast was Jacqueline Blom te gast bij Nooit meer slapen op NPO radio 1. Tenslotte waren Mark Rietman en Annick Boer te gast bij Tijd voor MAX.

meer informatie over Familiespel