bestel de nieuwe thee, huiswijn of het borrelarrangement

Op veler verzoek kunt u vanaf nu weer een Isala borrelarrangement bestellen, dat we klaarzetten op een voor u gereserveerde tafel. Neem er als drankje eens de nieuwe rode huiswijn bij. Ook nieuw: de kwaliteitsthee van Newby Teas.

Wilt u er een complete avond uit van maken in het Isala, waarbij u geniet van de voorstelling en wij uw drankje en lekkere hapjes klaarzetten op een voor u gereserveerde tafel? Bestel dan voorafgaand aan de voorstelling of film het borrelarrangement. Dit bestaat uit twee bitterballen (vega of vegan indien gewenst), groentechips, gaufrettes (hartige crackers), tafelzuur en luxe nootjes. Bestellen kan alleen vooafgaand aan de voorstelling bij de garderobebalie. Alle informatie over dit arrangement kunt u nalezen op onze website.

Bij het arrangement serveren we een drankje naar keuze uit ons assortiment, met uitzondering van gedistilleerde dranken. Probeer bijvoorbeeld eens de nieuwe rode huiswijn, de Fantini Primo uit Italië gemaakt van een mix van de sangiovese en merlot druif. Dit levert een prachtige samenspel op van rood fruit, lichte vanille en een zachte tannine-neiging. Het proeven waard!

En dan serveren we dus ook nieuwe thee. Newby Teas is 's werelds meest bekroonde luxe theemerk. De gebruikte theeblaadjes behoren tot de beste die verkrijgbaar zijn. En dat levert heerlijke smaken op als green sencha, green lemon, rosehip-hibiscus en rooibos-orange.

Dat wordt nog meer genieten bij uw theaterbezoek!