Extra voorstelling Arjen Lubach nu in de verkoop

Mede door zijn populaire tv-programma Zondag met Lubach is de show van Arjen Lubach, dinsdag 23 april in het Isala Theater, bijna uitverkocht. Gelukkig hebben we hem nóg een avond weten te strikken: ook maandag 22 april komt hij naar het Isala met Arjen Lubach live. De kaartverkoop hiervoor is nu begonnen.


Arjen Lubach geeft niet alleen een komische kijk op de actualiteit, maar weet de dingen begrijpelijk te maken en zelfs soms op de politieke agenda te krijgen. Zo wist hij met zijn Bye bye Facebook-evenement maar liefst 32.000 kijkers te mobiliseren. Voor deze actie werd hij genomineerd voor de Digital Impact Award die donderdag 11 oktober voor het eerst werd uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. De prijs is bedoeld om tv-makers te eren die net dat beetje meer bieden aan hun publiek, bijvoorbeeld met een prachtige website of app. Een extra ervaring die kijkers online mobiliseert en enthousiasmeert.

Bestel snel uw kaarten voor Arjen Lubach live

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie