naar welke films komt u in april?

U kunt ook in april genieten van de mooiste films in het Isala op de dinsdagmiddag en -avond. De Oscargenomineerde films Tár en Aftersun staan op het programma, evenals de parel Het atelier: portret van Hella en de dramafilm Toen ik je zag, naar de gelijknamige bestseller van Isa Hoes. 

Tár | di 4 apr 13.30 & 20.00 uur Lydia Tár is de eerste vrouwelijke dirigente van een wereldberoemd Duits orkest. We ontmoeten haar op het hoogtepunt van haar carrière, maar in de weken daarna begint haar leven zich op een bijzondere manier te ontrafelen. Het resultaat is een verschroeiend onderzoek naar macht en de impact ervan in de huidige samenleving.

Aftersun | di 11 apr 13.30 & 20.00 uur De jonge tiener Sophie en haar vader Calum gaan op zonvakantie. Terwijl er voor Sophie een nieuwe wereld opengaat, worstelt haar vader met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere vakantieherinneringen een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie.

Het atelier: portret van Hella (parel) | di 18 apr 20.00 uur Een prachtige documentaire over hoe kunstenares Hella de Jonge er keer op keer in slaagt tegenslagen en verdriet te boven te komen dankzij haar creativiteit. Een intiem, ontroerend en humoristisch beeld van wie zij is. Na afloop kunt u met Hella en Freek de Jonge napraten over Het atelier en hen uw vragen stellen.

Toen ik je zag | di 25 apr 13.30 & 20.00 uur Acteurskoppel Esther en Bastiaan leidt op het eerste oog een droomleven, maar er is een andere kant van hun leven die maar weinigen zien. Uit alle macht probeert Esther om haar grote liefde en haar gezin op de rit te houden, maar de angsten waar Bastiaan mee kampt hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie.

U kunt uw kaarten vanaf zaterdag 18 maart bestellen. Isala Filmvrienden konden dat vanaf donderdag 16 maart. Wilt u een volgende keer ook voorrang bij de kaartverkoop én € 1,- korting per kaart? Word dan ook Filmvriend.