Gezocht: jonge acteurs voor muzikale familievoorstelling

Ben je tussen de 13 en 20 jaar?
Hou je van zingen, dansen en toneelspelen?
Wil je volgend jaar op tournee langs de Nederlandse theaters?
Meld je dan vóór 1 januari 2019 aan voor de audities van beer.Het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland maakt in het seizoen 2019-2020 in samenwerking met het Luxor Theater een nieuwe muzikale familievoorstelling. Daarom zijn ze op zoek naar vijftig talentvolle jongeren tussen de 13 en 20 jaar uit de provincie Zuid-Holland die kunnen zingen, toneelspelen en dansen. Niet alleen jongeren van het Jeugdtheaterhuis, maar ook van andere organisaties, musicalverenigingen en dergelijke. De tekst van beer is geschreven door (kinderboeken)schrijver Guus Kuijer en de muziek is gecomponeerd door cabaretier Diederik van Vleuten.

Wie door de audities heen komt, mag straks op het podium staan met professionals als Fabian Jansen (Mannenharten), Oscar Aerts (GTST) én Hanna van Vliet (ANNE+). Bovendien krijgen alle jongeren die meedoen sowieso een aantal workshops en de beste tips & trics, zodat ze goed voorbereid zijn.

Meer informatie en aanmelden kan via www.beerdemusical.nl.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie