Leuke extra's bij De brief voor de koning (8+)

De jeugdmusical De brief voor de koning biedt allerlei mogelijkheden om actief betrokken te zijn bij de voorstelling. Zo kunnen kinderen op het podium meezingen met een lied, een boek winnen door een kleurplaat in te kleuren en een brief schrijven die aan onze koning en koningin wordt aangeboden. Wie zin heeft, kan meteen aan de slag via de links hieronder.

zing mee in de voorstelling Als je tussen de 7 en 17 jaar bent, kun je je hier aanmelden voor het meezingen met het lied De regenboogrivier. Je krijgt de kans om aan het einde van de voorstelling dit lied op het toneel voor het aanwezige publiek ten gehore te brengen. Je staat samen met de acteurs op het toneel, maar wel vol in schijnwerpers. Hoe leuk is dat?
Na de inschrijving ontvang je meer informatie om het liedje te oefenen en instuderen. Het zou ook prettig zijn als je 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent in het theater, zodat de laatste dingen nog aan jou verteld kunnen worden (waar je het toneel op kan, of er meer mensen meezingen, enz.). Doe je mee?

winactie Download deze kleurplaat van De brief voor de koning en maak kans op het boek.

schrijf een brief aan de koning In de voorstelling moet Tiuri een brief bezorgen bij de koning van Unauwen. Een brief waar de wereldvrede vanaf hangt. Heb jij een belangrijk bericht voor onze koning Willem-Alexander? Of een leuk bericht? Schrijf dan een brief! Via een speciale website kun je je brief schrijven of uploaden. Of stuur 'm op via de post of neem 'm mee naar de voorstelling en stop de brief in de speciale brievenbus in de foyer.

Meer informatie over de voorstelling De brief voor de koning


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie