nieuw programma nu online

Er staat weer een geweldig nieuw theaterseizoen op de planning van het Isala Theater. U kunt vanaf vandaag het hele programma van seizoen 23 | 24 bekijken op deze website. Vanaf 22 mei middernacht kunnen vrienden van het theater met voorrang kaarten reserveren en een week later kan iedereen dat doen. 

voorstellingen op wensenlijstje U kunt op onze website gemakkelijk bladeren door alle voorstellingen. Ziet u iets moois? Log in, zet de favorieten op het wensenlijstje door op het hartje te klikken en doe de voorstellingen  in één keer in uw winkelmandje. Hulp nodig? De medewerkers van ons bespreekbureau helpt u graag met uw bestelling.

ook met voorrang reserveren? Ook vanaf maandag 22 mei met voorrang reserveren voor de voorstellingen uit het nieuwe theaterprogramma? Bestel dan nu een Pluche+lidmaatschap, steun hiermee het Isala en profiteer van vele voordelen.

grote namen en kleine parels Van cabaret tot toneel en van muziek tot familievoorstellingen, het is allemaal te zien in het Isala Theater. Om er maar een paar te noemen: Waylon, Richard Groenendijk, Claudia de Breij, The Kik, Lebbis & Jansen, Dennis van Aarssen, Ashton Brothers en Anne Wil Blankers.