Welkom! Kijk, klik en laat u verrassen op onze nieuwe website

Met plezier en ook een beetje trots presenteren we de nieuwe website van het Isala Theater. Deze is ook goed leesbaar op uw tablet of telefoon, heeft meer beeld en een heel overzichtelijke agenda waarin alle voorstellingen, evenementen en Isala Films bij elkaar staan. Bovendien kunt u heel gemakkelijk zoeken op genre, thema of datum. Kortom, meer gemak voor u!

Vol met extra informatie
Sinds het begin van het seizoen in september zijn er bij veel voorstellingen filmpjes, foto's, recensies en andere teksten toegevoegd. Dat maakt het nog eens extra leuk om rond te struinen op onze nieuwe website. Wie weet ziet u een mooie voorstelling die u eerder over het hoofd heeft gezien.

Wat verandert er voor u?
U kunt pas een bestelling plaatsen als u een account heeft aanmaakt op onze nieuwe website. Uw wachtwoord en gebruikersnaam van onze oude website zijn niet meer bruikbaar. Als u een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord heeft aangemaakt en uw e-mailadres bij ons bekend is, worden uw gegevens vervolgens automatisch aangevuld. Slaat u daarna uw wachtwoord op, dan herkennen we u ook de volgende keer dat u onze website bezoekt. We begroeten u zelfs meteen als Pluche Plusser of Filmvriend als u dat bent. Een warm onthaal, toch?

We wensen u veel plezier met kijken en klikken en zien u graag bij een voorstelling in het Isala!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie