Een vrolijke maand met deze goede cabaretiers

In december komen er veel cabaretiers naar het Isala. Grote namen, maar ook nieuwe talenten. Heeft u dus zin in een ontspannen, vrolijke theateravond tussen alle drukte door, kom dan naar ons theater deze maand.

do 6 december | Alex Ploeg met Ultimatum
Zijn debuut kreeg vier sterren van de Volkskrant en andere kranten: 'Om het tegenovergestelde van een mislukkeling te zien hoef je alleen maar naar het podium te kijken: daar staat een zelfverzekerde zaalinpakker te doen waar-ie goed in is.'

za 7 december | Kirsten van Teijn met Nobel
Kirsten staat voor het eerst in het Isala met een schaamteloos eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen en hoe onze pogingen om het juiste te doen meestal stranden.

di 18 december | Vrijdag en Sandifort met Voorlopig voor altijd
Bekend van onder anderen het satirische tv-programma Koefnoen. 'Het is hoogstaand amusement, sterk gespeeld, met perfecte timing, ongegeneerd grotesk én subtiel schrijnend.' (★★★★Trouw)

do 20 december | Kees van Amstel met Een bang jongetje dat hele enge dingen doet
Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel staat maar een beetje bang langs de kant. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut.

vr 21 december | Arie en Silvester met Wie?
In deze ‘best of’ show komen Arie en Silvester nog eenmaal naar het Isala. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en door je strot geduwd. De twee heren gaan als vanouds tekeer.

za 22 december | Louise Korthals met Alles is er
'Van alle emoties die Alles is er oproept, ligt bewondering aan het einde van de kolkende rit voor de hand.' (★★★★Volkskrant)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie