Meezingen met The Voice-kandidaat Ruben Anthony

Zin in een avond waarop geen guilty pleasure te gek is en meezingen en swingen op foute muziek? Kom dan zaterdag 22 december naar Guilty pleasures. Na een vrolijke theatershow van de Powervrouwen kunt u doorgaan tijdens de afterparty, waar The Voice-kandidaat Ruben Anthony de lekkerste kerstnummers en andere foute liedjes zingt. Wie zin heeft mag natuurlijk zijn kersttrui aantrekken.

Actrice Peggy Vrijens speelde al eerder in een voorstelling van de Powervrouwen. Verder bestaat de cast van Guilty pleasures uit actrice Kim Pieters, operazangeres Aylin Sezer en Milena Haverkamp, een actrice die ook nog eens een begenadigd pianiste en violiste is.

De dames worden aangevuld met Ruben Anthony, die goed kan zingen en dansen en binnenkort te zien is in de live battles van The Voice. Hij zingt ook tijdens de foute afterparty in de foyer na afloop van de voorstelling. Meezingen móét deze avond en Ruben gaat ook graag met bezoekers op de foto.

Meer informatie over Guilty pleasures

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie