Joris Lutz te gast bij De Andersons

De Andersons brengen zaterdag 19 januari weer een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert in het Isala Theater. In Hier dooft niets staat verwondering centraal. Elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit die vertelt wat hem verwondert, inspireert en beweegt. Deze avond is dat de veelzijdige Joris Lutz.

Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken De Andersons ten strijde tegen de onverschilligheid, samen met Joris Lutz. Hij zal zijn verhaal vertellen in de naar zijn vader vernoemde Luc Lutz zaal. De Rotterdammer is eigenlijk bekend van 'alles', omdat hij ook van alles kan. Hij is acteur, presentator, (kinderboeken)schrijver, zanger en gitarist en bekend van talloze theatershows (zoals Oebele met VOF de Kunst) en tv-programma’s waarvan Ha die pa de bekendste is. Momenteel is hij te zien met zijn succesvolle gitarenprogramma The Six String Sessions.

Meer informatie over Hier dooft niets

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie