Exclusieve Isala dinnershow op het toneel

Het Isala Theater presenteert iets heel bijzonders: zaterdag 16 februari vindt een culinair driegangendiner op het toneel van de grote zaal plaats terwijl artiesten bij de tafels de grootste hits zingen. Musicalster Freek Bartels is een van de artiesten die de bezoekers tijdens deze unieke Isala dinnershow met zijn mooie stem zal inpakken. 

Iedereen die eerder dit theaterseizoen bij Meester Patissier Robèrt van Beckhoven of de circusshow van Scotch & Soda is geweest, weet hoe bijzonder het is om op het podium te zitten, dicht bij de artiesten. De bezoekers waren razend enthousiast omdat ze zich helemaal onderdeel van de voorstelling voelden. Deze voorstellingen smaakten naar meer en dus besloot het Isala tot een exclusieve dinnershow. Bezoekers zitten aan mooi gedekte ronde tafels tijdens het diner en ondertussen lopen de artiesten zingend langs.

De eerste artiest waarvan bekend is dat hij deze avond zijn opwachting zal maken is Freek Bartels. De namen van andere artiesten worden later bekend. Natuurlijk mogen ook de voetjes van de vloer. Als dat geen bijzondere avond wordt…

Meer informatie over de Isala dinnershow

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten