Nieuw: Isala Read & Meet bij Art

De eerst succesvolle Isala Read & Meet heeft plaatsgevonden bij Laatste paar dagen. Deelnemers waren heel enthousiast over hun verdieping in dit ontroerende toneelstuk. De acteurs vonden het bovendien erg leuk om hun verrassende vragen te beantwoorden. Wie zich ook eens wil onderdompelen in een toneelstuk kan donderdag 31 januari naar de Read & Meet bij Heisenberg. Ook bij Art is er een, die is extra toegevoegd op woensdag 10 april.

Tijdens een Isala Read & Meet lezen geïnteresseerden onder leiding van professionals de toneeltekst en bezoeken de week erna de voorstelling. Na afloop is er een ontmoeting met de schrijver en/of acteurs. De professionals zijn Vera Hoogstad, dramaturge voor onder andere Toneelgroep Amsterdam, en Theo Ham, regisseur en directeur van Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland. Boek deze plonservaring en ervaar toneel op een nieuwe manier door een gezellige avond samen met een kleine groep toneelliefhebbers, onder het genot van een hapje en een drankje. 

Regisseur Johan Simons en topacteurs Hans Croiset en Elsie de Brauw wilden heel graag met elkaar een stuk maken. Dat werd Heisenberg, een knetterend liefdesspel met het onzekerheidsprincipe van Heisenberg als basis: hoe beter je iets bestudeert, hoe groter de kans dat het anders uitpakt dan je denkt. Zou dat betekenen dat ook het toneelstuk anders wordt ervaren door de deelnemers van de Read & Meet?

De Read & Meet bij de komedie Art is nieuw toegevoegd. Het stuk is een van de meest succesvolle toneelstukken van de Franse schrijfster Yasmina Reza. Als Serge een fortuin uitgeeft aan een compleet wit schilderij belandt hij met zijn vrienden in een verhitte discussie. Hoe kan hij aan zoiets zo veel geld uitgeven?

Lees meer over de Isala Read & Meet, Heisenberg en Art

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie