Nieuwe feiten in zaak Holleeder

De Holleeders zijn volop in het nieuws deze week. Niet alleen omdat misdaadjournalist Peter R. de Vries een opname van een gesprek uit 2011 met Willem Holleeder aan het Openbaar Ministerie heeft gegeven, maar ook omdat de tv-serie Judas te zien is op Videoland. Bovendien is de theaterthriller Judas komend weekend in het Isala te zien.

De opname van het gesprek tussen Willem Holleeder en Peter R. de Vries kan belastend zijn voor hem. Maar of hij nu betrokken is bij een of meer liquidaties is nog niet duidelijk. Is hij een échte crimineel of toch die knuffelcrimineel? Hoe dan ook, veel Nederlanders lijken elke snipper Holleeder te willen volgen. Dat kan dus in de rechtzaal, op televisie, maar zaterdag 12 en zondag 13 januari ook in het Isala Theater.

Topactrices Renée Fokker, Margo Dames, Trudy de Jong en Eva van de Wijdeven spelen zijn twee zussen, moeder en nichtje. Zij laten zien hoe het is als je leven dagelijks wordt beheerst door angst en hoeveel moed ervoor nodig is om die angst te trotseren. Een universeel verhaal dus over vrouwen die ieder op hun eigen manier onafhankelijk proberen te zijn. Astrid Holleeder werkte actief mee aan de totstandkoming van dit psychologische toneelstuk.

Meer informatie over Judas

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie