Valentijnstip: cabaret in het Isala

Valentijnsdag is de meest romantische dag van het jaar. Hoe leuk is het dan om samen met je partner een avond lekker te lachen in het Isala Theater? Cabaretière Eva Crutzen doet daarvoor haar uiterste best met haar met vijf sterren bekroonde show Opslaan als. Een kaartje kost bovendien maar iets meer dan twee tientjes.

Op Valentijnsdag wordt de stad Capelle Love City, het Isala wordt Love Theatre. De foyer wordt in liefdessfeer gebracht en aan de bar is een heerlijke cava verkrijgbaar voor de prijs van een huiswijn. Bezoekers kunnen dit feestelijke drankje ook onderdeel van een nagenietarrangement maken, waarin een drankje én een lekker hapje zit. De drankjes staan dan na afloop van de voorstelling klaar op een gereserveerde tafel en de bijbehorende hapjes worden zo snel mogelijk geserveerd.

Zo’n arrangement smaakt extra goed na het geweldige Opslaan als. De sterrenregen die dit persoonlijke programma kreeg, bewijst dat niemand meer om Eva Crutzen heen kan. Met haar energieke verschijning, goede grappen en talent voor typetjes (ze is onderdeel van het team van Klikbeet) is ze een jonge ster aan het cabaretfirmament die je gezien moet hebben.

Meer informatie over Opslaan als

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie